یه مدت نیومدم وبلاگم چند دلیل داشت فوت ناگهانی خاله عزیزم که خیلی سخت بود روحش شاد باشه ذات مهربانی داشت وچه راحت پرکشیدو همچنین درگیردرمان ارتودنسی پرنسس خونمون وعدم وصل نت به کامپیوترخونه ودلمشغولی های دیگه
یادم افتاد قول داده بودم طرز پخت بلالیت روبنویسم عذرخواهی میکنم بابت تاخیر.
مواد لازم :رشته فرنگی ایرانی یا خارجی یک بسته شکر:یه لیوان یا بسته به ذائقه کمتر ،تخم مرغ :3عدد روغن :چند قاشق زعفرون دم کرده :نصف استکان
طرز تهیه من درآوردی خودم : رشته فرنگی ها رو توی کمی روغن تفت بدید که رنگ رشته ها طلایی تاکاراملی شودولی نسوزد بعد یه قابلمه پرآب کرده اب که جوشید رشته ها رواضاف کرده بعد از 7دقیقه آبکش کنید(عین ماکارونی )بعد ته قابلمه نچسب روغن ریخته سه تا تخم مرغ روبریزید کف قابلمه ،کمی نمک بزنید وقتی کمی که نیم بند شد رشته آبکش شده اضافه ولایه لایه شکربریزید ودرپایان روی رشته ها زعفرون بریزید سپس 15تا20دقیقه روی شعله ملایم دم بدهید و میتونید سرد یاگرم نوش جان کنید امیدورام به ذائقه تون بخوره.بعنوان صبحونه ،عصرونه وشام میشه خورد.(اگه مزه اش خوب نشد یعنی دوست نداشتید مجازید غر بزنید
)
پی نوشت :در ورژن اصلی بلالیت نیازی به تفت رشته فرنگی نیست وزعفرون هم اضاف نمیکنند.